Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul pretsite.ro. Accesand sau utilizand website-ul pretsite.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest web-site este detinut si administrat de NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL, Sediu Social: Sos. Pantelimon 254 BUCURESTI, Loc. SECTORUL 2. Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul pretsite.ro, este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos.
Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site. Utilizatorul site-ului pretsite.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe web browserul PC-ului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin exclusiv proprietarului site-ului pretsite.ro, ce sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o nota scrisa din partea NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL, printr-un contract care sa dea drerptul de a copia sau printa anumite paragrafe sau pagini ale site-ului.
NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL nu isi asuma raspunderea pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii. Nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.

Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.

Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti. Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului pretsite.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Cereri pentru oferte de pret

Cererile pentru oferta de preturi pot fi trimise utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
Daca NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Conditii de utilizare a site-ului

Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site.
PretSite.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul pretsite.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate, alte activitati întreprinse de NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Materiale transimse prezentului site

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de NET DEVELOPMENT SOFTWEB SRL in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor.
Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.