Care este prețul corect al primei pozitii în rezultatele Google?

Costul corect nu poate fi definit, dar odată ajuns în TOP-ul rezultatelor, merită tot efortul depus!

  Orice site are nevoie de Optimizare SEO pentru că strategia SEO are un rol foarte important pentru bussiness-ul tău, pentru a-ți mări expunerea în online și a putea maximiza profitul.

  Prin experiența dobândită încă din 2008 până în prezent, echipa noastră este pregătită și antrenată pentru a-ți optimiza Site-ul Web într-o manieră corectă și "iubită" de roboții Google™.

Pret Optimizare SEO de la
349€299€

Ce obiective atingem prin Optimizare SEO? Pozițiile Google de top!

Pozițiile in rezultatele Google™ sunt foarte importante. Oferă Brandului tău imaginea potrivită!

  După ce ai realizat noul tău site web dorit, prin ce metode vrei să atragi clienții potriviți? Ei bine, metode de promovare mai ales în online, sunt multe, dar unul din „elementele cheie” dacă nu cel mai important sau obiectiv, este chiar strategia de Optimizare SEO. Primii pași pentru a putea începe procesul SEO sunt identificarea nevoilor și lipsurilor pe care site-ul tău le întâmpină (adica SEO On-Page), precum și numărul de legături externe către site-ul tău web.

  Deci prin optimizarea SEO atingem una dintre cele mai importante metode pentru a ridica organic sau "natural" pozițiile web site-ul tău în primele pagini cu rezultate Google™.

În ultimii ani, Optimizarea SEO s-a schimbat radical! Ce tehnici obiective de Marketing merg în acestă perioadă?

  De ce trebuie să investești în Optimizarea SEO pe termen lung? Pentru că odata înțeleasă nevoia utilizatorului final, echipa PretSite.ro dezvoltă pentru tine o strategie SEO prin conținut, adică răspunde la întrebările viitorilor tăi clienți. Începem și cu analiza tehnică a site-ul tău, pentru a îmbunătăți și găsi soluții productive. Avem convingerea că reușim să fim cu un pas în fața concurenței, datorită îmbunătățirii constante a strategiilor de promovare și este normal să depunem acest efort pentru a livra calitate fiecarui client.

  Analizăm în amănunt concurența online, după care pregătim o serie de obiective menite să evidențieze tot ceea ce are mai bun bussines-ul tău în online. Deci analizăm și implementăm în site-ul tău orice modificare ale algoritmilor Google™. Monitorizăm periodic campania SEO și aducem update-uri pentru o crește rapid a pozițiile SERP de top. Dacă dorești să realizezi proiectul cu noi sau chiar cu altă agenție de web design, noi îți vom prezenta metodele corecte de optimizare pentru rezultate obiective, cât mai vizibile și mai ales de top. Oferim consultanță și audit gratuit pentru fiecare client în parte.

Una dintre specialitățile noastre, este serviciul SEO: Prin Optimizarea Web atingem pozițiile de TOP în Google™!

  Prin experiența acumulată, specialiștii în marketing online din cadrul echipei PretSite.ro cunosc foarte bine etapele organice ale procesului de Optimizare Web, ce vor oferi rezultate rapide și palpabile pe termen lung, oricărui proiect. Astfel, ne asigurăm că fiecare pagină este bine structurată și implementată pentru ca șansele de creștere al numărului de clienți să reprezinte un impact semnificativ în atingerea obiectivului propus.

  Procesul SEO trebuie simplificat! Deși campaniile SEO sunt destul de complexe și necesită coordonare lunară, vrem să simplificăm acest proces pentru tine. Astfel, vom aloca un administrator de campanie SEO 100% dedicat, ce se va ocupa de întregul proces, de la task-urile de la începutul campaniei până la mentenanța site-ului tău web. Deci, dedicăm tot timpul și resursele necesare pentru a eficientiza campania ta, maximizând astfel investiția în SEO.

Ce însemnă optimizarea SEO On-Page? „Scorul de Calitate” al fiecărei pagini din web site-ul tau!

  Primul pas pe care îl vom lua în considerare este Optimizarea SEO On-Page, fiind partea tehnică ce stă la baza strategiei de optimizare. Acestă etapă este foarte importantă, deoarece vom îmbunătăți elementele de UX, Performanță, Accessibility și Practici de Programare (adică de la modificarea de conținut, link-uri interne, viteza de încărcare, comportament mobile responsive, securitate etc.) ce alcătuiesc paginile site-ului web. Scopul este, evident, de a crește pozițiile SERP în Google™, dar și a clienților finali. La final, dupa analiza detaliată a website-ului tău, vor ieși la lumină toate erorile tehnice, astfel vom înțelege clar plusurile și minusurile site-ului tău în raport cu concurența ta.

  Toate aceste operațiuni se fac prin utilizarea celor mai performante soft-uri profesionale pe care le folosim de foarte mult timp. Multe site-uri web sunt indexate în motoarele de căutare și configurate pentru a oferi o experiență cât mai atractivă a utilizatorului în timpul navigării. Experiența de navigare este substanțial îmbunătățită datorită remedierii codului sursă (HTML, CSS si JavaScript), a arhitecturii paginilor si meniului de navigare. Astfel, cu cât timpii de încărcare ai site-ului sunt mai redusi, cu atât traficul pe site va fi mai ridicat.

Optimizarea SEO Off-Page: Brand-ul tău în Publicații Media si Bloguri Cunoscute

  Simplu și la subiect, SEO Off-Page înseamnă procesul de acaparare de baklink-uri către site-ul tău (legături directe ce vin din diverse site-uri către domeniul tău). Promovarea unui site web prin publicarea de advertoriale, comunicate de presă și bannere este cea mai performantă și eficientă formă de publicitate și foarte utilă pentru întreg procesul SEO.

  Suntem onorați să lucrăm cu cei mai experimentați editori/publisheri/bloggeri din România, prin care vom livra întotdeauna conținut original bazat pe domeniul și informațiile oferite de site-ului tău. Chiar dacă aveți un site perfect funcțional dar care însă nu este indexat în motoarele de căutare, veți fi nevoit să vă luptați pentru traficul fiecărui cuvânt cheie de maxim interes. A avea backlink-uri provenite din publicații media reprezintă probabil factorul de influență no.1 în clasarea pe Google™.

Pașii pentru ca acest proces sa fie un succes sunt următorii:

  • Backlink-uri către site-ul tău atasate în articole, comunicate de presă și advertoriale;
  • Menținerea procentajului de cuvinte cheie specifice promovării pentru fiecare pagină;
  • Creșterea popularității în rândul utilizatorilor targetati din piata în care activezi;
  • Utilizarea softurilor profesionale precum Moz, Ahrefs, SEO Frog și SEM Rush;
  • Rapoarte lunare SERP în legătură cu pozițiile site-ului în motorul de căutare.

Alege serviciile de Optimizare SEO, pentru rezultate palpabile pe termn lung!

Cere Oferta Personalizata !

creare magazin online

Implementare SEO On-Page
Oferă utilizatorilor experiența de a naviga rapid si ușor prin orice pagină web.

realizare magazin online

Site Web Optimizat 100% SEO !
Site-ul tău va avea cea mai buna optimizare SEO, așa că nu trebuie să te îngrijorezi în această privință.

creeaza magazin online

Devino Popular În Social Media
Promovează-ți brand-ul prin intermediul celor mai mari publicații media din România.