Nu trebuie să fii designer de modă pentru a fi pasionat de haine, de încălțăminte. Echipa de la Exclusives.ro a demonstrat într-un timp scurt că pot da un restart modei și trendurilor în modă în România. Prin creare magazin online au reușit să se impună atât pe piața din România, cât și pe cele din străinătate.

Nu a fost suficientă doar o interacțiune și postarea produselor pe conturile de socializare, pentru că oamenii au nevoie de mult mai multe detalii atunci când sunt nehotărâți dacă să achiziționeze o pereche de ghete sau nu. Dacă să își ia un trening nou sau să îl folosească în continuare pe cel de anul trecut.

De aceea, au luat decizia de crearea a unui magazin online, o platformă care nu doar să prezinte colecții, că să dea și trendurile în materie de modă pe sezonalități. Pentru crearea unui magazin online au avut nevoie de crearea unui logo și de o platformă care să le permită clienților să citească toate detaliile despre produs, să poată alege măsura care li se potrivește, să poată adăuga produsul în coș. Normal că trebuia să se ia în calcul, o dată cu crearea magazinului online și plata securizată a tranzacțiilor și integrarea platformei cu o firmă de curierat serioasă.

 

Prin creare magazin online procesul de comandă este simplificat și friendly

Alegând soluțiile și pachetele pentru creare magazin online de la o firmă serioasă au reușit să simplifice modalitatea de introducere a ofertelor speciale, a produselor în site. Iar procesul de comandă a produselor a devenit foarte accesibil utilizatorilor. Și pentru că Exclusives.ro se adresează în special grupei tinere de urmăritori, prin creare magazin online s-a dorit o platformă accesibilă și cu un design atractiv pe orice telefon.

Clienții au putut, de asemenea, să își creeze liste de dorințe pentru articolele de care erau interesați și să le achiziționeze ulterior. Iar pentru rețelele sociale a devenit mult mai ușor să creeze campanii.

Prin crearea magazinului online, s-a dorit simplitate și înțelegerea rapidă a navigării. Orice magazin online trebuie să fie simplu, ușor de înțeles și de navigat. Cu cât un utilizator trebuie să facă mai puțin efort, cu atât mai bine. Deci, cu cât este mai puțin complicată platforma dvs., cu atât există mai puține bariere între un serviciu și un utilizator. Experiența pe platformă este cea mai importantă!

Așadar, doriți inspirație pentru noile trenduri în modă? Vreți să mergeți la shopping într-un magazin online? Nu căutați prea departe…

SURSA INFO: https://www.creare-magazinonline.ro/exclusives-ro-a-dat-un-restart-modei-din-romania-cu-magazinul-lor-online/