Crearea unui magazin online facilitează oferirea unei experiențe excelente pentru clienți. Cumpărăturile online cresc rapid în România ultimelor luni, iar asta înseamnă că acest tip de comerț electronic devine o necesitate pentru orice business. Orice afacere mică sau mijlocie trebuie să profite de o soluție pentru creare magazin online pentru că numai așa poate să descopere beneficiile. În timp ce trecerea la vânzarea și cumpărăturile online au fost accelerate de pandemie, acum s-a schimbat foarte mult și comportamentul consumatorilor. De aici, conform datelor internaționale și trendurilor impuse de marii comercianți, numai există cale de întoarcere. Acum este momentul să cauți o firmă pentru creare magazin online.

Am conceput de-a lungul anilor sute de magazine online. Dar pentru a vă convinge, am întrebat patru afaceri mici care în câteva luni și-au crescut vânzările pentru că au înțeles necesitatea de creare magazin online, de ce au luat această decizie. Fiecare dintre noi are nevoie de o cofetărie care să livreze acasă, de un magazin cu produse pentru casă și alimente, de produse pentru îngrijirea părului sau jucării pentru copii.

Costuri de operare mult mai mici pentru creare magazin online

Carina conduce propria cofetărie https://www.carinasweets.ro/ și spune cu mândrie că pentru afacerea ei necesitatea de a avea propriul magazin online a apărut în plină pandemie. “Nu am stat mult pe gânduri, mai ales că noi avem tot fluxul tehnologic disponibil, de la prelucrare, până la livrare de produse proaspete. Începând de la produsele de patiserie, până la torturi aniversare. Așa că decizia de creare magazin online a venit foarte repede și cred că în maximum o lună am avut toate produsele fotografiate, urcate pe platformă și prima comandă a venit foarte repede, mai ales că avem clienți fideli de mulți ani. Nu a fost scump să achiziționăm soluția de creare magazin online. Acest serviciu ne-a permis să deschidem cu ușurință cofetăria online. Site-ul are un design atractiv, colorat, potrivit și adaptat pentru orice dispozitiv mobil. Aceasta a fost prima cerință de creare magazin online de la compania noastră.”

Desigur, vor exista o mulțime de detalii de pus la punct înainte de a crea magazin online, dar investiția inițială va fi relativ redusă, comparativ cu înființarea unui magazin fizic.

learn-romanian.com

Prin creare magazin online ne-am putut urmări și înțelege clienții

Cătălin avea depozitul și magazinul lui, dar pandemia l-a motivat și determinat totodată să vadă necesitatea imediată de creare magazin online. “Acum pot spune că suntem printre marii jucători din piață. Prin creare magazin online, prin conceptul all inclusive pus la dispoziție pentru https://www.agmarket.ro/ am reușit să descoperim frumusețea și beneficiile acestui comerț electronic. Am cerut încă de la început optimizarea necesară în creare magazin online, astfel încât să văd să pot vedea care sunt produsele cele mai căutate de client. De ce părăsesc site-ul meu și se duc la concurență. Ce modificări ar fi nevoie să fac, poate de preț, poate să creez oferte speciale pentru a crește vânzările. Sunt multe soluții pe care, datorită deciziei de creare magazin online am reușit să le pun în practică. Reușind astfel să sporesc vânzările.”

Pentru a crește vânzările, ai nevoie imediată de creare magazin online cu produse noi. Poți studia constant datele furnizate de platformă pentru a îmbunătăți experiența de navigare și ușurința de plată online securizată.

 

Am îmbunătățit experiența clienților prin creare magazin online

Ioana și Ionuț sunt antreprenorii din spatele brandului https://nebunici.ro/. Cu un număr din ce în ce mai mare de consumatori care cumpără online produse, de la cele pentru casă, alimente, produse de întreținere, cărți sau jucării, există totuși și clienți care doresc să atingă produsele înainte de a le achiziționa. „Pentru ei, am creat diferite campanii de recompensare. Tot pentru un client nou, care nu are experiența de cumpărături online, am gândit prin creare magazin online un buton de contact 24/7 unde oamenii ne pot cere sfatul despre anumite jucării. Poate nu găsesc toate informațiile necesare pe site și nu vrem să îl pierdem. De aceea oferim confortul de a face cumpărături de oriunde primind recomandările de care au nevoie. Fotografiile din site dau posibilitatea de a face zoom pe imagine pentru a vedea detaliile jucăriilor. Prin creare magazin online am reușit să ne diferențiem de concurență și să aducem un mare plus vânzărilor.”

Prin creare magazin online ne-am extins acoperirea

Creare magazin online permite oricărei afaceri să depășească orice moment. De ce să așteptăm deciziile de închidere, de stare de urgență. De ce să stăm stresați că datorită pandemiei afacerea mea are de suferit. Așa a gândit și Razvan de la https://www.beauty4ever.ro/ care a vrut să-și extindă acoperirea geografică pentru afacerea ei. “Orice femeie este preocupată să arate bine. Nu contează dacă are acum ședințe sau întâlniri online la birou. Nu contează faptul că numai poate ieși din casă pentru a merge seara la restaurant cu soțul. O femeie trebuie să arate bine, părul trebuie să fie îngrijit. Eu am văzut imediat necesitatea de creare magazin online. Am reușit astfel nu doar să-mi extind acoperirea geografică în orașe sau zone ale țării, dar am avut, într-un timp relativ scurt, și comenzi din afara țării.”

Creare magazin online completează într-adevăr fiecare afacere. Nu trebuie să creați un site cu sute de produse de la început. Testați și evaluați de fiecare dată interesul clienților pentru produsele prezentate. Prin creare magazin online construiți de fapt imaginea  afacerii, astfel vă puteți diferenția ușor de restul concurenților, mai mari sau mai mici. Modul în care vă prezentați produsele modelează experiența de navigare a clientului și vă permite să creați încredere. Prin creare magazin online este indicat să prezentați imagini atractive produselor din site și descrieri clare, astfel încât utilizatorii să poată gări rapid și să facă achiziția.

 

SURSA INFO: https://www.creare-magazinonline.ro/alege-o-solutie-pentru-creare-magazin-online-acum-4-motive-pentru-care-trebuie-sa-vinzi-online/